FIGYELEM! A DEMEK működésével kapcsolatos változás a koronavírus miatt

2020, március 16 - 13:46 Tájékoztató a mentálhigiénés konzultáció új formájáról
Kedves Érdeklődő!
 

A SARS-CoV-2 terjedésével kapcsolatos járványügyi helyzet miatt a Debreceni Egyetemen átmenetileg megváltozik az egyetemi polgárokra érvényes több eljárási rend, így a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központjának működése is. 

A kialakult helyzetben is biztosítjuk az egyetem hallgatói és dolgozói számára az ingyenesen igénybe vehető, mentálhigiénés konzultációs szolgáltatásunkat, e-mail-es formában. Az anonimitás – a Debreceni Egyetem adatkezelési és adatvédelmi szabályainak megfelelően – továbbra is biztosított. A következő lelki, életvezetési problémák esetén tudnak hozzánk fordulni: családi, párkapcsolati nehézségek, konfliktusos élethelyzetek, alkalmazkodási nehézségek az új helyzetben.

A Debreceni Egyetem hallgatói a demekkonz@unideb.hu e-mail címen,
a Debreceni Egyetem dolgozói pedig a demek2@unideb.hu e-mail címen tudnak bejelentkezni.

Kérjük, hogy e-mail-jében írjon részletesen nehézségeiről, hogy a megfelelő segítőhöz tudjuk irányítani. A levelére a továbbiakban képzett szakember fog válaszolni, 3 napon belül.

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ facebook oldalán (https://www.facebook.com/demekdebrecen/), minden munkanapon 10.00 és 14.00 óra között a DEMEK szolgáltatásával kapcsolatosan állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Súlyos lelki válság, krízishelyzet esetén kérjük, hívja a Lelki Elsősegély Telefonszolgálat (LESZ) éjjel-nappal ingyenesen hívható segélyszámát: 116-123.

Üdvözlettel:
A DEMEK Munkatársai